Tule kasvamaan laskenta-asiantuntijaksi – controlleriksi

Etsitään tilinpäätöstaitoista kirjanpitäjää tai laskentatoimen opintojen loppusuoralla olevaa kehityskelpoista henkilöä kasvamaan yrityksessämme laskenta-asiantuntijaksi tai controllerin rooliin. Emme odota, että olet kaikessa huippuammattilainen. Paikka on kuitenkin sellaiselle joka haluaa aidosti opetella uusia asioita ja sietää muutosta. Meillä tulet oppimaan arvopaperikaupan kirjanpidon ja siihen liittyvän verotuksen, säätiölainsäädännön, projektien läpiviennin sekä asiakkaan kokonaisvaltaisen talousasioiden hoitamisen. Myöhemmässä vaiheessa, kun hallitset meillä asiakastyössä tarvittavat perustaidot ja oppimishalua on jäljellä, tulet syventämään osaamistasi digitalisaatioon liittyvissä haasteissa. Sellaisia ovat esimerkiksi ohjelmistorobotiikka, epätäydellisten järjestelmien virheiden etsiminen sekä muu tietojärjestelmiin liittyvä kehitystyö.

Edellytämme numerotarkkuutta ja hyvää keskittymiskykyä ajoittaisessa aikataulupaineessa. Katsomme eduksi KLT- tai PHT-tutkinnon. Meillä on hyvät henkilöstöedut sekä asiantuntemuksen kasvattamiseen kannustava palkkaus. Suosimme myös jatkuvaa lisäopiskelua.

Ps. ymmärrämme, että kaikki tilitoimistoammattilaiset ovat tällä hetkellä korkeasesongin aikana täystyöllistettyjä. Myös meillä on nyt kiire, joten  tarjottu työ ja siihen liittyvä perehdytys alkaa vasta pahimman kiireen laannuttua. Ota meihin rohkeasti yhteyttä.

Juha Leviäkangas,  p. 0400899712, s-posti: juha.leviakangas(at)saatiotilipalvelu.fi