Suomen Säätiötilipalvelu Oy


Suomen Säätiötilipalvelu (Finlands Stiftelsekontotjänst) är nu också Investerarens konto- och ekonomitjänst. 


Auktoriserad kontorsbyrå - en ekonomichef för investerare

Suomen säätiötilipalvelu Oy, med bifirma Finlands Investerarens konto- och ekonomitjänst, är ett stabilt oberoende familjeföretag. Vi är specialiserade på att hantera investerarnas finansiella problem globalt. 


Redovisning med helhetsperspektiv

Vi producerar redovisning, lönehantering, betalningstransaktioner, årsbokslutning och finansiella rapporter. Utöver dessa, producerar vi också ett brett utbud av skräddarsydda tjänster relaterade till kapitalförvaltning. Vår verksamhet skiljer sig således från traditionella bokföringsföretag.

I vår serviceportfölj ingår även en finansiell och prestationshanteringstjänst, känd som Business Controller -tjänst. Läs mer här och fråga om ett offert.


En pålitlig och ansvarig partner

Vi är ett medlemföretag i Ekonomiadministrationsförbundet i Finland rf och har förbindat oss att följa branschstandarden som garanterar kvaliteten på bokföringsbyrån och KL2004 allmänna avtalsvillkor. Vi följer också de instruktioner som krävs av Finansinspektionen, vilket garanterar dataskydd och kontinuitet i verksamheten i alla situationer. Vi är också med i den Pålitlig Partner Program.


Hört från våra kunder...

"Vi borde ha gissat att denna sak är i bra ordning, som enligt min erfarenhet, allt annat som ni är ansvariga för och vad Säätiötilipalvelu gör för oss."

"Det har varit trevligt att arbeta med dig, och jag kan ärligt säga att om revisioner från era har materialen varit överlägset i det bästa skick. Organisationerna har varit lätta att revidera när alla pappren är alltid i god ordning och välgjorda. "


Hej folken av Säätiötilipalvelu (Finlands Stiftelsekontotjänst)!

Revisorer besökte och undertecknade avhandlingarna. Jag läggde dem alla i Fivalds elektroniska arkiv. Inga som helst problem. Tvärtom fick du lovorden från dem. "


Redovisningsbyro med kompetens

Vi förstår våra kunders speciella behov, t.ex. i redovisning och beskattning frågor som rör värdepappershandel.


Effektiv och ekonomisk

Vi försöker hålla saker så enkelt som möjligt och göra dem rätt i taget. Vi erbjuder endast lösningar som verkligen gynnar kunden.


Vill ni bli vår kund?

För att kunna samarbeta lyssnar vi alltid noggrant på vad kunden förväntar sig av oss. Vi ser fram emot att hitta nya alternativ för att hantera våra kunders ekonomistyrning på ett mer effektivt sätt. Ömsesidigt förtroende och långa kundrelationer är i linje med våra kunders och våra intressen. Vi hittar dig här.


Ett ansvarigt företag

Finlands Säätiötilipalvelu har förvärvat en del vildmark från Lappland. Vi har också lite vildmark från Australiens Tasmanien, från Green Tier.

Detta gjordes möjligt av Helsinki Foundation 


År 2017 gav vi som julpresent syrerikt vatten till Östersjön. Vi gav julklappar till Baltic Sea Action Group för räddningsarbetet i Östersjön.